Billig frisør i Herning (elevklip)

  • Herreklip (2 års elev)
    149 kr.
  • Dameklip (2 års elev)
    249 kr.

Priser på klipninger alle kan være med på

Vi har valgt at lukket MilleM for at fokusere på vores salon Maiboms Hårkunst i Ikast. Du kan booke tid på www.maibomshaarkunst.dk.

Vil du helst købe på tilbud og spare penge? Vores elever laver både dameklip og herreklip billigt og vi er derfor meget konkurrencedygtige på prisen. Vores frisørsalon adskiller sig dog lidt fra andre billige frisørkoncepter, i og med vi er rigtige uddannede fra den officielle frisøruddannelse.

Derfor kan vi hos frisør Mille M være en af Herning billigste frisører med god samvittighed. Ønsker du endnu mere kvalitet, end hvad vores elever kan tilbyde, anbefaler vi en normal dameklip eller herreklip fra en af vore assistenter, som trods alt har lidt mere erfaring – men prisen er også herefter.

Ledige tider

Vores elever vil næsten altid kunne tilbyde en billig klipning inden for rimelig tidshorisont. Du kan se ledige tider i vores online booking eller ringe på tlf. 60 93 30 93. Du skal beregne lidt ekstra tid til din behandling, da eleverne bruger lidt ekstra tid, for at højne kvaliteten af den ellers billige frisørbehandling. Det håber vi du har tålmodighed til og glæder os ellers til at byde dig velkommen til en billig frisør i Herning, som også kan tilbyde alm. og mere pristunge behandlinger.