Herreklip hos MilleM i Herning

 • Herreklip m. hårvask (3 års elev)
  199 kr.
 • Herreklip m. hårvask (junior assistent)
  259 kr.
 • Herreklip m. hårvask (assistent)
  299 kr.
 • Maskinklip
  150 kr.
 • Drengeklip 5-12 år
  fra 239 kr.
 • Drengeklip 0-4 år
  fra 150 kr.

Herreklip i Herning

Vi har valgt at lukket MilleM for at fokusere på vores salon Maiboms Hårkunst i Ikast. Du kan booke tid på www.maibomshaarkunst.dk eller hos www.katjaoe.dk, hvis du leder efter en i Herning. 

Hos MilleM lægger vi stor vægt på detaljerne og kan hjælpe netop dig med at få et fedt hårlook. Vi laver trendy herreklipninger, som lever op til netop dine ønsker og behov.


Gode priser på herreklip i Herning

Skal vi give dig en hånd med klipningen, kan du være stensikker på, at du vil have mulighed for at finde fordelagtige priser hos os. Vi tilbyder herreklip til yderst konkurrencedygtige priser – dog uden at gå spor på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Hos MilleM tilbyder vi herreklip i Herning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde, og hvor vi altid sørger for at efterkomme dine ønsker og lave et godt resultat, der fuldt ud lever op til dine forventninger.

Fokus på omhyggelighed og god service

Når du vælger at blive klippet hos MilleM, kan du være helt sikker på at få lavet en herreklip omhyggeligt. Vi kæler for detaljerne, så du får det ønskede resultat – hver gang! Vi vægter desuden også god kundeservice højt, og det betyder blandt andet, at du altid vil blive mødt med et smil, når du træder ind i salonen. Dette gør MilleM til et godt valg for dig, der ønsker at blive klippet et sted, hvor der vil blive taget godt hånd om dig, og hvor du vil få et godt resultat og en fremragende service i forbindelse med, at du skal have en herreklip i Herning.

Book herreklip i Herning i dag

Såfremt du godt kunne tænke dig at booke en tid til herreklip i Herning, har du mulighed for bestille en tid via vores online bestilling. Du er naturligvis også meget velkommen til at slå på tråden på telefon 60 93 30 93. Vi glæder os til at hjælpe dig med at give dit hår nyt liv.